Jul 31, 2017

Posted by in Zdravje in lepota | 0 Comments

Za razvajanje v dvoje je Thermana Laško najboljša

Za razvajanje v dvoje je Thermana Laško najboljša

razvajanje thermana

 

Iščete, kje bi si lahko s partnerjem privoščila tisto pravo razvajanje v dvoje, kjer bodo poskrbeli za vaju in vama omogočili, da se ponovno zaljubita ali pa da se prvič zaljubita? Potem se verjetno sprašujete, katera je tista lokacija, kjer bi vama nudili točno takšno razvajanje v dvoje, kot ga potrebujeta in si ga želita.

Thermana Laško bo tu zagotovo primerna za vaju in vaju tudi ne bo razočarala, saj imajo ravno za razvajanje v dvoje pripravljenih kar nekaj paketov, s katerimi so prepričani in tudi iz lastnih izkušenj vedo, da se ljudje res sprostijo, pari pa se posledično tudi ponovno združijo in zbližajo. Thermana Laško pa je še posebej vesela medenega razvajanja, ki ga imajo  v njihovi ponudbi. Seveda se v tem paketu za razvajanje v dvoje precej vrti okoli medu, vendar pa ne mislite, da boste ves čas deležni le razvajanje v dvoje v različnih obravnav z medom, pričakujete lahko medeno presenečenje v sobi, medeno mlečno masažo v trajanju ene ure in pa tudi medeni menu, kar pa ne pomeni, da boste uživali ves čas samo med ali pa da bo vsak obrok bil sestavljen z medom kot glavno sestavino.

Velika prednost tega paketa je tudi v tem, da nudi to zdravilišče neomejen vstop v savne in bazene, prav tako pa vam je na voljo tudi fitnes enkrat na dan. Če vam še to ne bo dovolj, pa je tudi organiziran program za rekreacijo in sprostitev, tako da so že samo v tem paketu pri tem zdravilišču poskrbeli za veliko večino obiskovalcev, jasno pa so na voljo tudi kakšne druge paketne ponudbe.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja