Avg 11, 2017

Posted by in Šport in prosti čas | 0 Comments

Z zagotovljenimi stavami zagotovo zaslužite tudi na Bet365

Z zagotovljenimi stavami zagotovo zaslužite tudi na Bet365

Ni radi kaj dodatno zaslužili, pa je stavnica Bet365 po vašem mnenju prava izbira? Po vsej verjetnosti si želite le zaslužek brez možnosti izgube vloženega denarja. Vendar pa tako pri stavnicah ne gre, čeprav si izberete Bet365, ki velja za stavnico z najvišjimi kvotami, saj je vseeno treba staviti na pravega. Kar pa se tiče športnih stav, pa vseeno obstajajo sigurne oz. zagotovljene stave, tudi na stavnici Bet365.

Nekaj ne gre skupaj, si verjetno mislite sedaj, kajne? Samo na Bet365 ne obstaja namreč zagotovljena stava, temveč je treba kombinirati vsaj še z eno stavnico. Zagotovljene stave namreč delujejo na način, da se lovijo razlike med kvotami dveh različnih stavnic. Vsaka stavnica je namreč povsem samostojna pri oblikovanju kvot, kar pomeni, da se pojavljajo razlike med njimi in zato tudi lahko rečemo, da ima Bet365 ene od najvišjih kvot. Vendar pa je ozadje zagotovljenih stav precej zapleteno, saj je izjemno zamudno iskati kvote pri različnih stavnicah, delati nato še preračune, kolikšen znesek je treba vplačati na katero stavnico, da se potem vse skupaj splača in imamo zagotovljen zaslužek.

Poleg tega pa je problem tudi v tem, da so zaslužki pri teh vrstah stav nizki, in sicer od 2 do največ 15 % v zelo redkih primerih. Zato je treba igrati z višjimi vsotami, da se sploh pozna razlika. Pri  tem pa obstaja še dodatno tveganje pri stavnicah, in sicer niso vse enako zaupanja vredne kot Bet365, kjer se z izplačilom nikoli ne zaplete.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja