Jun 24, 2017

Posted by in Šport in prosti čas | 0 Comments

Vikend paket v termah

Vikend paket v termah

Termalna središča oziroma zdravilišča s bazeni s termalno vodo, se nahajano praktično po vsej Sloveniji, saj je naša država izjemno bogata s termalnimi vrelci, ki omogočajo gradnjo turističnih naselij in središč, kamor se slovenski in prav tako tuji turisti odpravljajo na zaslužen počitek ali nekoliko krajši oddih.

Terme so pri slovenskih obiskovalcih izjemno priljubljene saj zaradi goste posejanosti tovrstnih termalnih središč nahajajo v neposredni bližini ali pa do njih pridemo v maksimalno treh urah. Terme tako lahko predstavljajo krajši ali daljši oddih, zaradi bližine le teh pa si lahko privoščimo tudi enodnevni izlet ali podaljšan vikend. Če se odločate za podaljšan vikend, kakršnega vam nudijo terme, si preprosto morate ogledati ponudbo kuponov na spletni strani 1nadan.si, saj so vikend paketi tam znižani tudi za neverjetnih petdeset odstotkov. Tako si lahko privoščite oddih, ki bo sproščujoč ob enem pa vas tudi ne bo preveč udaril po žepu.

Tudi če načrtujete obisk termalnega zdravilišča za katerega boste plačali po klasični poti si lahko prav tako lahko ogledate ponudbo kuponov, saj morda lahko prav te terme nudijo zakup promocijskih kuponov za masaže, kopeli ali druge posebne sprostitvene ali kozmetične tretmaje. Terme tako že dolgo več ne predstavljajo zgolj lokacije kjer lahko plavate ampak se tu lahko udeležite tudi drugih dejavnosti. Nemalokrat se lahko udeležite popolnoma brezplačnih aktivnosti kakršna je tudi vodna aerobika. Vedno pa so vam na voljo tudi druge dejavnosti kot so fitnes ali golf v neposredni bližini termalnih središč pa se lahko nahajajo tudi kolesarske in sprehajalne poti.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja