Jul 28, 2017

Posted by in Šport in prosti čas | 0 Comments

Si želite na delovnem mestu poslušati glasbo, pa ne želite dodatnih kablov?

Si želite na delovnem mestu poslušati glasbo, pa ne želite dodatnih kablov?

V kolikor ste pozitivno odgovorili na naslov prispevka, potem boste zagotovo zelo veseli ob dejstvu, da danes obstaja rešitev, saj boste lahko poslušali glasbo, zvočnik bo eleganten in niti ne izgled kot zvočnik in to prav glasbo iz vašega telefona. Ta rešitev so brezžični prenosni zvočniki, ki delujejo na svoje lastno napajanje z baterijo, ki se jo enostavno napolni, polni pa se jo na približno 12 ur, odvisno tudi od modela prenosnega zvočnika.

Takšni prenosni zvočniki, ki jih dobite v posebnih izvedbah v podjetju Smartslam, ogledate pa si jih lahko tukaj: https://www.smartslam.si/brezzicni-zvocnik-bluetooth-xiaomi-mini, so tudi tako majhni, da jih lahko postavite na še tako zelo majhno pisalno mizo, če pa želite poslušati glasbo s svojega telefona, na katerem imate naloženo tisto glasbo, ki vam je najbolj všeč, pa se lahko brezžični prenosni zvočniki enostavno povežejo s telefonom z bluetoothom in to četudi imate telefon oddaljen do 10 metrov. Vmes, če imate telefonski klic, pa lahko glasbo preprosto ustavite in telefonski klic opravite s pomočjo prenosnega zvočnika.

Seveda je edini predpogoj, da so prenosni zvočniki povezani s telefoni, sicer ni povezave in zvoka ne morete slišati. Tak način opravljanja telefonskih klicev ima vrsto prednosti, še največja je v tem, telefona nimate direktno na ušesu, kar povzroča ogromno smrtno nevarnih bolezni, še posebej če telefon uporabljate kot nujni del svoje dejavnosti in brez njega ne morete ničesar narediti ter ga uporabljate po več ur dnevno. Za vaše zdravje vam v tem primeru vsekakor predlagam, da se uporabljajo prenosni zvočniki, če pa uporabljate še dodatno zaščito pred sevanjem, ki škoduje vam, pa še bolje.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja