Nov 22, 2017

Posted by in Nekategorizirano, Uncategorized | 0 Comments

Rabljeni rezervni deli za traktorje niso dobra odločitev?

rezervni deli za traktorjeSe vam je pokvaril traktor, vi pa ga tako nujno potrebujete? Kdaj pa ga ne potrebujete nujno, prav vedno, razen morda ponoči. Zato za vsako okvaro vsekakor lahko rečemo, da pride ob ravno napačnem trenutku, ravno ko traktor najbolj nujno potrebujete. Pa saj to je povsem logično, okvara pride lahko samo takrat, ko traktor deluje in ko je že tako ali tako oslabljen del pod še dodatnim pritiskom. Vendar pa, kakor koli že, del je treba zamenjati in zagotovo so najboljši novi rezervni deli za traktorje,medtem ko so sicer na volj tudi rabljeni rezervni deli za traktorje, vendar pa se nikakor ne priporoča njihov nakup. Res je, da boste morda do njega prišli malo hitreje, če ga trgovina slučajno nima na voljo, vendar pa ne poznate njegove obrabe in kaj hitro se lahko zgodi, da ga boste kupili, namestili, traktor bo deloval nekaj ur, potem pa bo ponovno potrebno popravilo in to zamenjanega rezervnega dela.

 

Rabljeni rezervni deli so lahko še dražji od novih

Marsikdo posega po rabljenih delih zato, ker pač stanejo manj. Vendar pa ne veste, če res pravilno deluje, nimate prav nobene garancije za nakup, lahko tudi kupite popolnoma izrabljen del, če pa se kupijo novi rezervni deli za traktorje, pa to pomeni, da imate ob nakupu možnost uveljavljanja garancije, če z delom ni vse v redu in če je bila njegova življenjska doba čisto prekratka, kar pomeni, da boste dobili drug nov del ali pa vračilo kupnine, če se boste za to opcijo odločili.

Rezervni deli za traktorje vsekakor naj bodo novi tudi zato, da preprečite možnost pogostih izpadov delovnih dni, ki imajo v končni fazi še najvišjo ceno in, če si predstavljamo še najhujše, traktor vam ne deluje ravno takrat, ko pobirate nek pridelek, morate pa pohiteti, da vas ne ulovi slabo vreme, saj bi to pomenilo uničen letni pridelek in s tem velik strošek, saj bo treba pridelek kupovati od drugje, kar pomeni, da tista majhna razlika v ceni med novim in starim delom vsekakor ni vredna in so zato novi rezervni deli za traktorje edina prava odločitev.

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja