Sep 7, 2017

Posted by in Dom in vrt | 0 Comments

Notranja vrata vgradimo za dolga leta, zato izberite prava

Notranja vrata vgradimo za dolga leta, zato izberite prava

Če notranja vrata primerjamo z ostalim pohištvom, potem vsak tisti, ki se trenutno odloča o izbiri, ki je mimogrede res zelo velika in zato sama izbira ni enostavna, potem se moramo zavedati, da se notranja vrata kupi in namesti za res dolgo časa. Pohištvo se seveda tudi kupi za dolgo časa, vendar pa ga je bistveno lažje zamenjati, kot pa notranja vrata, saj notranja vrata z montažo zahtevajo ne samo veliko dela, temveč lahko kaj hitro pride tudi do poškodb sten ali pa tudi tal, česar pa si zagotovo nihče ne želi. Zato je še najbolje, da se notranja vrata zamenja takrat, ko se prostor popolnoma renovira, saj takrat ne prihaja do poškodb, če ničesar ni v prostoru.

 

Notranja vrata z montažo povzročijo kar precej poškodb, zato se odločite za tista, ki vam res ustrezajo

Ko so vrata enkrat kupljena oz. naročena, je čas za nova notranja vrata in s tem za montažo. Še najbolje je, da odprtino pripravimo v naprej po posvetovanju z izvajalcem. Čisto vsak izvajalec ima drugačen način dela, prav tako ni nujno, da so podboji pri vsakem enako veliki, prav tako je sidranje drugačno in še in še bi lahko naštevali. Zato se je res najbolje posvetovati z izvajalcem za pripravo, da bo odprtina v zidu pravilno pripravljena, hkrati pa se lahko pri izvajalcu tudi že v naprej pozanimate o tem, kako se lahko potem vse dokonča, če želite kupiti material v naprej. Vse se torej da, le pozanimati pa se je vseeno treba res pri tistem izvajalcu, pri katerem ste notranja vrata, saj se izvajalci res razlikujejo in v kolikor bi povprašali katerega drugega, pa  obstaja velika verjetnost, da bo prišlo do napak.

Je pa tako, da lahko zaključna dela pri nekaterih izvajalcih tudi naročite, da se vam z montažo ni potrebno čisto nič ukvarjati.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja