Jun 30, 2017

Posted by in Dom in vrt | 0 Comments

Lesena zunanja igrala

Lesena zunanja igrala

Les je naravni material in zato se iz lesa lahko naredi veliko različnih stvari med katere spadajo tudi zunanja igrala. Zunanja igrala iz lesa so vizualno veliko lepša od plastičnih zunanjih igral. Poleg tega so lesena zunanja igrala po svojem izgledu tudi dosti bolj trpežna in masivna kot pa plastična igrala.

Zunanja igrala so zelo pomembna za otrokov razvoj, saj lahko otrok na zunanjih igralih razvija svoje motorične sposobnosti obenem pa tudi uživa v igri na prostem, sploh če je poleg še kakšen njegov vrstnik. Dosti bolj pametno od staršev je to če otroku kupi kakšno zunanje igralo, kot pa da mu nameni več igre v hiši. Med zunanja igrala lahko štejemo različna igrala. Največkrat so to gugalnica, peskovnik, otroška hišica, plezala in igralni stolpi. Te vrste so najbolj pogoste vrste zunanjih igral s katerimi lahko razveselite svojega otroka. Če ne veste kje dobiti veliko ponudbo zunanjih igral, potem vam svetujemo obisk spletne strani podjetja Svet Igral.

To je proizvajalec, ki vam nudi takšna in drugačna zunanja igrala, ki so namenjena otrokovi igri, poleg tega pa otrokovemu razvoju. Skrbni starši bodo otroku raje namenili takšno igro, kot pa ga posadili pred računalnik. Računalnika bo imel otrok kasneje tako ali tako še preveč, zato je boljše, da vsaj tisti čas dokler jih računalnik še ne zasvoji uživajo v igri na prostem. Če jim bomo takoj namenili igre na računalniku, potem se zagotovo ne bodo več hoteli igrati z nobenimi drugimi igrali in igračami.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja