Avg 19, 2017

Posted by in Nekategorizirano | 0 Comments

Kia Ceed je lahko avto za posameznika ali pa za celo družino

Kia Ceed je lahko avto za posameznika ali pa za celo družino

Iščete avto, ki bi bil primeren tako za vas samega v avtu in hkrati tudi za prevoz vaše cele družine, ko bi bilo to potrebno? Takšen avto je Kia Ceed, ki omogoča vse kar potrebujete in to za manj kot 20.000 €, hkrati pa še z vso dodatno opremo, ki jo je proizvajalec za ta avto predvidel. Zato ni razloga zakaj si tudi vi ne bi privoščili tega avtomobila, saj omogoča prav vse kar omogočajo ta veliki in ta dragi osebni avtomobili prestižnejših znamk. Ne verjamete? Preberite si teste o tem vozilu na spletni strani avto-magazin.si ali pa v njihovi tiskani izdaji in presenečeni boste kaj vse zmore to vozilo in koliko najrazličnejše opreme ima že v osnovni izvedbi.

 

Kia Ceed je izredno prostoren avto, še posebej v njegovi novi izvedbi

Vaša družina se je povečala in zdaj šteje že 4 člane, s čimer pa je prišel čas tudi za menjavo vašega osebnega avtomobila za takšnega, ki bo omogočal, da se vsi štirje brez težav odpeljete kamorkoli si bo vaše srce zaželelo, hkrati pa da še vedno ni prevelik, če se boste v njem vozili vi sami ali pa vaša žena. Kia Ceed je zagotovo takšen osebni avtomobil, ki je navdušil že mnoge voznike in prepričan sem, da bo tudi vas. Enako prepričani so tudi novinarji, ki preverjajo vozila in svoje ugotovitve zapisujejo na spletni strani avto-magazin.si.

Kia Ceed je tam predstavljena v kar nekaj različnih člankih in prav v vsakem izmed njih je Kia Ceed v več kot 90 % opisana kot vrhunski osebni avtomobil po zelo konkurenčni ceni v primerjavi z vozili, ki spadajo v isti cenovni razred. Preberete namreč lahko, da si nova Kia Ceed zasluži oglasni slogan Več avta za vaš denar, saj je veliko prostornejša od njene prejšnje izvedbe. Že zgolj podatek, da v dolžino meri kar 4,31 m je dovolj zgovoren podatek, da lahko ugotovitvi o prostornejšem vozilu verjamete že zgolj na besedo.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja