Nov 23, 2017

Posted by in Otroška trgovina | 0 Comments

Kako velik naj bo otroški nahrbtnik za vrtec?

Je vaš otrok dopolnil starost, ko ga boste morali počasi začeti voziti v vrtec? Nekaj nakupov bo hočeš nočeš treba še opraviti, če ne prej pa vsaj takrat, ko se bo otrok uvajal. Med obveznimi je otroški nahrbtnik za vrtec, v katerega je treba pospraviti kar nekaj stvari. Upoštevajte, da se lahko otroku tudi v vrtcu zgodi takšna ali drugačna nesreča s hrano, tekočino ali pa plenica ni uspela vsega zadržati, zato mora imeti otrok s seboj tudi oblačila za preobleči.

Potem pa je tu še posodica za hrano, v katero vzgojiteljice pospravijo vso hrano, ki je otrok ni pojedel za zajtrk, malico ali pa kosilo. V kolikor ima vaš otrok rad tudi kakšno posebno hrano in to vsak dan, mu seveda lahko tudi to priložite v otroški nahrbtnik v posodico. Potem pa je zelo priporočljivo tudi to, da lahko v otroški nahrbtnik pospravite tudi pijačo, ki jo bo otrok pil na poti v vrtec ali pa iz njega, v vrtcu pa tako ali tako dobi sok ali pa čaj.

otroški nahrbtnik

Otroški nahrbtnik za vrtec naj ne bo prevelik ne premajhen

 

Ste to že velikokrat slišali, pa še vedno ne veste, kako velik otroški nahrbtnik kupiti? Pomagajte si z naslednjimi usmeritvami. Otrok, ko gre v vrtec, že skoraj da zna sam hoditi. Tudi če ne takoj, pa takrat, ko bo začel hoditi, si bo želel otroški nahrbtnik nositi sam na svojih ramenih. Če boste kupili prevelik otroški nahrbtnik, ga ne bo mogel nositi, zato kupite zanj najbolj primernega po velikosti.

Še najbolje, da otroški nahrbtnik kupite kar v prisotnosti otroka. Tako boste zagotovo izbrali najbolj primerno velikost, pa tudi tak motiv, ki bo vašemu otroku všeč. V kolikor je vaš otrok nižje rasti, pač izberite takšno velikost, za katero računate, da lahko pospravite vanj vsa dodatna oblačila in tudi posodico za hrano ter plastenko za pijačo.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja