Okt 27, 2017

Posted by in Dom in vrt | 0 Comments

Iščete strešne kritine cenik in pa dobrega ponudnika le-teh?

gerard strešnikiZa vse, ki iščete tako strešne kritine cenik le-teh pa tudi, vam bomo v tem krajšem članku skušali olajšati delo, zraven pa vam bomo še razložili, zakaj so cene takšne, kot so ter vam podali še nekaj zanimivosti, ki si jih je dobro zapomniti, ko gre za nakup tovrstnih produktov. Kot to sicer zagotovo že veste, a ne škodi še enkrat ponoviti, je za strešne kritine cenik nasejan z nižjimi cenami. Prav ste prebrali. Cene so nižje in ker je za strešne kritine cenik Gerard podjetje tako lepo prilagodilo za celotno ljudstvo povsod po svetu, si ga je mogoče omisliti pri vsaki gradnji ali obnovi strehe. Več o samih kritinah pa si bomo pogledali v nadaljevanju tegale članka.

 

Kakšen je za strešne kritine cenik in kaj o samih kritinah pravzaprav sploh vemo?

 Kdor še ne ve, je za strešne kritine cenik Gerard podjetje prilagodilo tako, da so cene na njem precej ugodne. Gre namreč za popolnoma enake cene skozi celotno izbiro osnovnih modelov in barv. Le-ta pa znaša 8,20 evra. V primeru pa, da si želimo izbrati drugačno barvo strehe, pa to lahko storimo tako, da izbiramo med osemdesetimi različnimi barvami, za katere pa potem doplačamo trideset odstotkov osnovne cene.

Treba pa je vedeti tudi to, da so take strešne kritine cenik prevzele na svetovnem trgu, saj se vedno več uporablja pločevinaste strehe, tako pri nas kot v tujini. Razlogov za to pa je veliko. Že samo to, da imamo na voljo do petdeset let garancije za streho, pove veliko o tem, koliko lahko zaupamo podjetju, ki nam bo delalo ali obnavljalo streho. Poleg tega pa ne gre pozabiti tudi tega, da je, kot smo že rekli, cena takih kritin bistveno nižja od klasičnih, poleg tega pa so tako lahke, da starih kritin ni treba odstranjevati, ampak se nove le položijo preko starih. Znano pa nam je tudi, da je kakovost in odpornost takih kritin izjemno dobra, saj vzdrži tako veter, točo ali pa sneg, led in celo požar.

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja