Jul 27, 2017

Posted by in Otroška trgovina | 0 Comments

Didaktične igrače za različne starosti, tudi če piše drugače

Didaktične igrače za različne starosti, tudi če piše drugače

Imate prvega otroka, pa se nikakor ne znajdete med poplavo vseh igrač, saj tisto, kar se vam zdi zanimivo, glede na določila starosti na igrači še ni primerno za vašega otroka? Če boste gledali na čisto vse, torej na interese vašega otroka, vaše interese in napis glede starostne primernosti didaktične igrače, potem se ne boste nikoli znašli, pa čeprav boste imeli na primer že petega otroka. Praviloma je namreč tako, da se didaktične igrače kupujejo za otroka in naj bodo zato prilagojene njihovim interesom. Če kupujete v podjetju Vlakec didaktične igrače, boste to tudi našli na njihovi strani, kjer prav tako opozarjajo, da otrok nič ne zaostaja v razvoju, če so mu zanimive didaktične igrače za tri mesece, sam pa je star na primer eno leto.

 

Določila so za didaktične igrače usmeritev bolj glede varnosti, kot iz katerega koli vidika

Zavedati se je treba, da je varnost otroka vsekakor na prvem mestu in da proizvajalci in prodajalci nase ne želijo prenesti nobenega tveganja povsem po nepotrebnem. Ampak, če boste otroku pokazali, kako se didaktične igrače pravilno uporablja in boste sodelovali pri igri, lahko že eno leto star otrok povsem normalno in z velikim zanimanjem uporablja didaktične igrače za otroke, ki so glede na napis primerne za 2 leti starega otroka.

Pomembno je torej vaše sodelovanje in vsekakor tudi to, kakšni so otrokovi interesi. Prisluhnite otroku in njegovim interesom in poglejte, kakšne se dobijo v spletni trgovini Vlakec didaktične igrače. Kar se tiče starosti vseeno ne  pretiravajte pri zelo majhnem otroku, to je do starosti enega leta, potem pa se vam že veliko bolj na široko odprejo vrata v svet didaktičnih igrač. V starosti do enega leta predvsem ne pretiravajte z vašimi interesi, v tej starosti je veliko bolj pomembno, da sledite otrokovim interesom in mu kupite res njemu primerne didaktične igrače.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja