Avg 2, 2017

Posted by in Nekategorizirano | 0 Comments

Cenik računovodskih storitev se razlikuje po podrobnostih

Cenik računovodskih storitev se razlikuje po podrobnostih

Večinoma vsa podjetja za računovodske storitve imajo danes narejeno tudi svojo spletno stran, kar gre večinoma pripisati ravno dejstvu, da je teh servisov tako veliko, da si kar težko pridobijo neko bazo strank, s katero potem lahko poslujejo v ravno pravšnjem obsegu, da je vse narejeno in da so pokriti stroški. Nekako lahko pri pregledovanju spletnih strani opazimo tudi to, da je cenik računovodskih storitev pri večini vsaj za samostojne podjetnike precej izenačen. Tako ima cenik računovodskih storitev Moje računovodstvo postavljen za samostojne podjetnike na 35 € neto, drugi servis na na primer 30 € neto, lahko pa tudi malenkost več. Vendar se v prvi vrsti zavedajte tega, da sam cenik računovodskih storitev ne razkriva kakovosti.

 

Kljub temu, da je cenik računovodskih storitev med različnimi ponudniki izenačen, pa vendarle ni, če se pogleda podrobnosti

Hiter pogled na cenik računovodskih storitev med različnimi podjetji torej razkriva precej izenačene cene, vendar pa tako kot drugje, je treba tudi tu izredno paziti, saj hiter pogled ne razkrije bistva. Praktično nemogoče bi bilo, da bi bil cenik računovodskih storitev povsem detajlno opisan in specificiran na spletni strani, zato je še najbolje kar preveriti. Tako ima cenik računovodskih storitev Moje računovodstvo postavljen na raven, kot nekje ostala konkurenca, vendar pa ta cena velja brez kakršnih koli dodatkov za samostojnega podjetnika posameznika in tudi nič se posebej ne doplačajo kakšna zaključna poročila, bilance ali pa če si podjetnik zaželi vmesno bilanco ali pa izpis odprtih postavk. Torej vse, kar se tiče knjiženja poslovnih dogodkov in od knjiženja naprej, je vključeno v ceno 35 €. Pri drugih podjetjih je seveda tudi lahko tako, vendar pa do razlik lahko pride predvsem bilanc ali pa dodatnega zaračunavanja plač, izpisov odprtih postavk, učenja dela s programom in podobno.

Vsekakor je torej skoraj da nemogoče kar direktno primerjati cenik računovodskih storitev med posameznimi podjetji, če se ne pozna podrobnosti, katere pa se lahko spozna v primeru vprašanj ponudniku.

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja