Dec 4, 2017

Posted by in Storitve | 0 Comments

Ali so prevozi na letališče Brnik na voljo tudi skupinam?

point2pointZa vse popotnike, ki radi potujejo v večjih skupinah, so prevozi na letališče Brnik tudi prilagojeni. Namreč, skupinski prevozi na letališče Brnik so lahko precej zapleteni za planiranje, a odkar so nam na voljo podjetja, ki nam tovrstne prevoze ponujajo, je vse skupaj postalo dosti lažje. Namreč, na voljo so nam prevozi na letališče Brnik s prevozniki, ki nam ponujajo prevoz od točke A (želenega kraja) do točke B (v tem primeru letališča), s kombiniranim vozilom kot je kombi, ki lahko pelje 8 ljudi (vključno z voznikom), lahko pa rezerviramo prevoz tudi za večje skupine ljudi. O tem, kakšne so možnosti in prevozi na letališče Brnik za večje skupine, pa si bomo pogledali v nadaljevanju tegale članka.

 

Kakšni so skupinski prevozi na letališče Brnik za večje skupine in kako se potuje?

V prvi vrsti je treba vedeti, da ravno tako kot za zasebne prevoze ali za prevoze manjših skupin, tudi za večje ni nič drugačno, ko pride do same rezervacije prevoza ali pa potek le-tega. Se pa jasno razlikujejo v cenah, saj večje, kot so skupine, več bo treba jasno plačati, a nam ob enem podjetja velikokrat nudijo tudi kakšne ugodnosti, ki pa nam zagotavljajo, da na koncu cena na enega potnika pride nižja. Ampak, več o tem morda kdaj drugič.

Poglejmo si, kakšni so prevozi na letališče Brnik v primeru, da si le-te želimo rezervirati za večje skupine. Omenili smo že, da za manjše skupine lahko naročimo kombi, ki bo popeljal 7 potnikov od želenega zbirnega mesta, do letališča. Za večje skupine pa so prevozi na letališče Brnik možni s pomočjo minibusa ali pa avtobusa. Minibus lahko vozi od dvajset do trideset potnikov, medtem ko jih avtobus lahko pelje tudi do pet deset. Vidimo torej, da so prevozi na letališče Brnik vsekakor na voljo tudi za večje ali pa manjše skupine.

 

Comments are closed.