Dec 9, 2017

Posted by in Storitve | 0 Comments

Ali je servis viličarjev mogoče dobiti tudi po nižjih cenah?

servis viličarjevJasno je, da obstajajo podjetja, ki opravljajo servis viličarjev za naša podjetja. Velikokrat pa je mogoče servis viličarjev dobiti tudi ugodneje. No, saj ne, da je stroškovno gledano servis viličarjev spet tako drago, ampak zakaj ga ne bi dobili ceneje, če ga lahko. No, v primeru, da bi si torej želeli servis viličarjev dobiti ugodneje, je treba najti podjetje, ki ponuja tudi periodične preglede viličarjev. Tako ima serviser redno stranko, mi kot naročnik pa imamo periodično pregledane in kakovostno servisirane viličarje. Namreč, tako kot je že v navadi, se zvestoba dandanes zelo ceni. Tako pa je tudi, ko želimo nekaj takega, kot je servis viličarjev, saj konec koncev vsa podjetja delujejo po istih principih.

 

Periodni servis viličarjev, zagotovi nižjo ceno, ampak tudi boljšo varnost in delovanje vozil

V primeru, da imamo podjetje, ki torej v skladišču uporablja viličarje, je vsekakor smiselno izkoristiti možnost periodnega servisiranja le-teh. Namreč, periodni servis viličarjev ne pomeni nič drugega kot da si zagotovimo servis po poteku nekega števila delovnih ur z viličarji. V osnovi je priporočeno, da se servis viličarjev izvaja vsaj enkrat letno, še boljše pa je seveda večkrat, saj si tako, kot smo že rekli, s tem zagotovimo nižjo ceno, ker dobimo neki popust zvestobe, če lahko temu tako rečemo.

Kar pa je še pomembnejše, pa nam redni servis viličarjev zagotovi mirno spanje, saj vemo, da z njimi ni nič narobe in da delavci lahko nemoteno opravljajo svoje delo. Vsa periodna pregledovanja pa se velikokrat izvajajo po dogovoru, saj se s podjetjem, ki tovrstne storitve nudi, samo zmenimo, kolikokrat letno bi želeli, da nam opravijo servis, določimo datum in že smo dogovorjeni. Je pa res, da imajo lahko različna podjetja tudi različna načela, po katerih delujejo. Nikar torej ne pričakujmo, da bo vsepovsod enako, saj nam konec koncev tudi nihče ne rabi dati nižjih cen, se pa taka podjetja, ki to izvajajo, vsekakor tudi najdejo.

Comments are closed.